IETS VANUIT NIETS

Volwassenenvoorstelling

Vanuit niets kan je ook iets maken. Als iets er niet is dan kan iets niet zo maar zijn. Dat moet gecreeërd worden. Daarnaast is het sowieso maar de vraag of er uit niets is geweest en of we nu wel iets hebben. Poster volgt snel!

Beschikbare data

  • zondag 12-09-2021 14:30 uur Beschikbaar
  • woensdag 15-09-2021 20:00 uur Beschikbaar
  • zaterdag 18-09-2021 20:00 uur Beschikbaar
  • zondag 19-09-2021 14:30 uur Beschikbaar
  • woensdag 22-09-2021 20:00 uur Beschikbaar
Tickets bestellen
" Vanuit niets kan je ook iets maken. "

Sfeerimpressie

Wat als je lid bent van een toneelvereniging en je mag vanwege de corona regels niet bij elkaar komen. Zo was de situatie vorig jaar september met de start van het nieuwe seizoen. Onze regisseur Ruud van Bree had wel een idee om toch met elkaar bezig te kunnen zijn, met als belangrijkste doel het contact met de leden houden en zo plezier houden in de vereniging. We gaan gewoon met elkaar aan de gang en als dit tot een voorstelling kan leiden is dat meegenomen maar ook met de corona onduidelijkheden niet het hoofddoel. Met 8 leden zijn we van uit het niets begonnen met brainstorm sessies. Uit de antwoorden van die sessies kwamen er ideeën en wensen. Ruud vertaalde die in opdrachten individueel en ook gezamenlijke opdrachten werden thuis bedacht en samengevoegd. Langzaam ontstond er iets, ideeën werden concreter en de losse verhalen konden worden samengevoegd. Er werden verhaallijnen uitgezet en zo zijn we samen een voorstelling aan het bouwen. Omdat we dus met niets zijn begonnen en we nu bijna een voorstelling hebben is dat de titel van onze nieuwe voorstelling. Deze titel kunnen we ook als vraag hebben naar het publiek toe.
En de titel is dan ook ; IETS VANUIT NIETS

Het theater huren?

Voor meer informatie

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail bericht sturen. Gewoonlijk reageren wij binnen circa 5 werkdagen.

info@speledonckers.nl
0493-496554 (beperkt bereikbaar)

Het theater huren? Ook dat is mogelijk!

Voor meer informatie neem contact op met info@speledonckers.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×