Rapunzel 2019

Jeugdvoorstelling

Rapunzel is als baby uit het koninklijk paleis ontvoerd door een slechte oude vrouw. De oude vrouw heeft Rapunzel opgesloten in een hoge torenkamer, zodat alleen zij van Rapunzels toverkrachten gebruik kan maken.

Rapunzel, die nu 13 jaar wordt en zeer lang haar heeft, is nog nooit van haar leven buiten geweest en dat wil ze juist zo graag. Haar huisdier, een kameleon genaamd Lenny, helpt Rapunzel ontsnappen. Samen gaan ze naar de lichtjes zoeken die elk jaar, precies op Rapunzels verjaardag, door de wind waaien. Onderweg komen ze Koen tegen. Koen heeft de kroon van de verdwenen prinses gestolen en wordt op de voet gevolgd door de wat sullige wachters. Samen met Koen gaan Rapunzel en Lizzy op weg naar de stad waar de lichtjes elk jaar vandaan komen. Ze krijgen niet alleen de wachters achter zich aan maar ook de oude vrouw. Onderweg komen ze gespuis, rovers en vreemde herberggasten tegen. Uiteindelijk komen ze ongedeerd in de stad aan en blijkt Rapunzel en de verdwenen prinses één en dezelfde te zijn.

" Rapunzel, Rapunzel laat je haar vallen. "

Sfeerimpressie

Bekijk hieronder een aantal foto’s van deze productie.

Het theater huren?

Voor meer informatie

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail bericht sturen. Gewoonlijk reageren wij binnen circa 5 werkdagen.

info@speledonckers.nl
0493-496554 (beperkt bereikbaar)

Het theater huren? Ook dat is mogelijk!

Voor meer informatie neem contact op met info@speledonckers.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×