Werkgroepen

De Speledonckers kent vele werkgroepen om het theater te onderhouden en de voorstellingen te kunnen realiseren en goed te laten verlopen.

Indien u een van de werkgroepen wilt komen versterken stuur dan een mail naar werkgroepen@speledonckers.nl. 

Lid worden

BEHEER EN ONDERHOUD

Deze werkgroep zorgt voor onderhoud, reparatie en schoonhouden van het theater en de bijbehorende gebouwen. Het streven is om een à twee keer per jaar met een grotere groep vrijwilligers het grote onderhoud aan te pakken. Verder proberen we elk jaar met NL Doet een externe groep mensen te benaderen om andere specifieke karweien in en om het theater uit te voeren.

FACILITAIR

Deze werkgroep zorgt ervoor dat de toestroom van bezoekers tijdens de voorstellingen in goede banen wordt geleid. Denk daarbij aan parkeren, kassa, muntverkoop, catering voor spelers en bezoekers.

KLEDING

Voor iedere productie worden nieuwe kostuums ontworpen en gemaakt. Dit gebeurt door een groep handige naaisters. Er is een werkgroep kleding voor de jeugdvoorstelling en één voor de volwassenenvoorstelling.

GRIME EN KAP

Voor elke voorstelling zorgt deze groep voor de grime en de kapsels. In overleg met de regisseur wordt de sfeer en looks besproken. In de loop der jaren zijn er zo al vele prachtige creaties op het toneel verschenen.

DECOR EN REKWISIETEN

De werkgroep decor en rekwisieten bouwt twee keer per jaar het decor voor de producties en zorgt voor de bijbehorende rekwisieten. Van maart tot mei wordt er gewerkt aan het decor voor de jeugdvoorstelling en van juni tot september voor de volwassenenvoorstelling. Deze werkgroep is vooral actief op zaterdag met uitzondering van de zomervakantie.

LICHT EN GELUID

Een voorstelling kan niet zonder de nodige licht- en geluidseffecten. Hiervoor is de werkgroep licht en geluid verantwoordelijk. Deze groep technici zorgen voor de nodige effecten en regelen de headsets zodat de spelers goed verstaanbaar zijn.

PR EN COMMUNICATIE

Deze werkgroep zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de nieuwe voorstellingen en alle nieuwtjes rondom het theater en De Speledonckers.

Het theater huren?

Voor meer informatie

Neem contact met ons op

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail bericht sturen. Gewoonlijk reageren wij binnen circa 5 werkdagen.

info@speledonckers.nl
0493-496554 (beperkt bereikbaar)

Het theater huren? Ook dat is mogelijk!

Voor meer informatie neem contact op met info@speledonckers.nl

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×